Najjednostavniji sustav kućne automatike koji ima više mogućnosti

Yokis sustav  - multifunkcionalnost u jednom uređaju te Urmet parlafoni

 

 

U poslovnici IN-DI možete nabaviti najjednostavniji sustav kućne automatike koji ima više mogućnosti

 

 

 

Pametna kuća – pojam za koji ćete dobiti razne definicije. S gledišta električara, pametna kuća koristi se kako bi se opisala vrsta instalacija koje postavljate u vaš dom ili poslovni prostor.

Yokis sustav  - multifunkcionalnost u jednom uređaju

Za početak, potrebno je razumjeti kako u pozadini "pametne kuće" stoji mreža povezanih senzora i elemenata koji vrše funkciju upravljanja potrošačima unutar kuće. "Mozak" kuće predstavlja središnji sustav koji dobiva informaciju od nekog senzora, obradi tu informaciju i prosljeđuje naredbu elementu koji je treba odraditi. 

U pravilu su takvi sustavi vrlo skupi i time teško dostupni većem dijelu građanstva. Osim toga, sustavi različitih proizvođača nisu međusobno kompatibilni, pa se time potencijalnog kupca ograničava u njegovom izboru, dostupnosti sustava kao i licenciranih servisera s obzirom na to da takvi sustavi traže softversko programiranje stručne osobe. Sve su to razlozi zašto sustav "pametnih kuća" još uvijek nema širu primjenu u našem društvu.

 
IN-DI, Pula, sustavi za automatizaciju kuće, Yokis, Urmet 
 

Kako bi se sustav "pametnih kuća" ipak približio krajnjim korisnicima, u poduzeću IN-DI d.o.o. imamo riješenje, ali na cjenovno i tehnički prihvatljiviji način. U ponudi imamo Yokisove sustave koji se programiraju mehaničkim putem, a ne softverski, stoga su jednostavniji za korištenje. Kompatibilni su sa svim žičanim sustavima i lako se instaliraju u svaki strujni krug, što znači da svaka kuća može postati "pametna kuća". Električni moduli imaju ugrađenu najnoviju generaciju mikroprocesora koji osiguravaju odlične performanse, uz garanciju proizvođača u trajanju od 5 godina. 

Yokis ima kompletan asortiman digitalnih modula za električni sustav koji pruža mogućnosti centraliziranog upravljanja vašim domom, a dostupan je u žičanim i bežičnim varijantama. Yokis je jedinstveni sustav za automatizaciju sastavljen od transmitera, prijemnika signala i daljinskog upravljanja koji vam dopušta istovremeno korištenje nekoliko uređaja i funkcija vašeg doma.

 
IN-DI, Pula, sustavi za automatizaciju kuće, Yokis, Urmet 
 

Uz Yokis sustav možete istovremeno kontrolirati rad nekoliko uređaja u kući. Tako možete upravljati rasvjetom i uključivati i isključivati svjetlo po želji, regulirati intenzitet osvjetljenja, zamračiti prostoriju kontroliranjem roletna ili tenda, otvoriti garažna vrata i još mnogo toga.   

Osim toga, Yokis moduli nude i mogućnost tjednog režima rada trošila, pa se npr. roletne, svjetla, grijanje/hlađenje i navodnjavanje pale, odnosno gase u određenom danu u zadano vrijeme.
Uz sve navedeno, cijelim sustavom moguće je upravljati i putem pametnog telefona. Dovoljno je samo kupiti jedan dodatni element/modul. 

 
IN-DI, Pula, sustavi za automatizaciju kuće, Yokis, Urmet 
 

Urmet parlafoni

Za kupce koji žele navedeni sustav dignuti na još jednu razinu više, kao novost u ponudi ističemo Urmet parlafon, Modo i Micra modele s Yokis izlazima koji su međusobno kompatibilni. 

Na jedan uređaj možete spojiti do čak 8 bežičnih strujnih krugova za različite funkcije, a preko jednog jedinog displaya možete upravljati svime, primjerice rasvjetom, navodnjavanjem vrta i sl. Komplet navedenog uređaja sastoji se od Urmet Modo videoparlafona sa 7-inčnim zaslonom i Urmet Mikra "tipkovnice"

Urmet Modo ima mogućnost memorirati i do 100 fotografija i kontrolirati do 8 tehničkih modula za upravljanje rasvjete ili pomicanje automatskih roletni. 

 
IN-DI, Pula, sustavi za automatizaciju kuće, Yokis, Urmet 
 

Zanima li vas kako funkcioniraju i izgledaju navedeni sustavi za automatizaciju vašeg doma, posjetite poslovnicu IN-DI u Puli, gdje će vam ljubazno osoblje detaljno objasniti o čemu se točno radi. 
Glavne djelatnosti tvrtke su maloprodaja i veleprodaja elektroinstalacijskog materijala, profesionalne industrijske i projektne rasvjete, metalne galanterije itd. Našu stranicu provjerite i na portalu eIstra.info.

twitter

facebook

google+

na vrh članka

Poslovnica Pula

 • Divkovićeva 2c, 52100 Pula
 • +385(0)52 223 480
 • +385(0)52 214 946
 • +385(0)52 210 221
 • Pronađi na karti

Poslovnica Rovinj

 • Vrsarska 4, 52210 Rovinj
 • +385(0)52 811 770
 • +385(0)52 638 650
 • +385(0)52 638 652
 • Pronađi na karti

Veleprodaja Vodnjan

 • G.A.Della Zonca 25f, 52215 Vodnjan
 • +385(0)52 535 860
 • +385(0)52 535 866
 • Pronađi na karti

Indi.hr stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Kako bi saznali više o kolačićima posjetite naše uvjete korištenja. Za nastavak pregleda kliknite na gumb "Slažem se".